RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Військовослужбовець заявила про побиття її офіцером ЗСУ: фото

Військовослужбовець Збройних сил України на умовах анонімності розповіла, що її на території військової частини побив офіцер.

Про це розповідає журналістка Ірина Сапман, до якої звернулася постраждала.

Інцидент стався на цьому тижні. Військовослужбовець розповіла, що проживає в казармі покращеного планування.

В один з вечорів у її кімнаті заклинили двері, через що дівчина йшла відкривати їх ззовні. У коридорі військовослужбовець зіткнулася зі старшим лейтенантом, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"Став до мене чіплятися, я відштовхнула його, його це розізлило і він став заламувати мені руки, я опиралась, вирвавшись, вхопила його за горло, щоб хоч якось показати, що я не піддамся. Він мене відштовхнув, крім того намагався це зняти на свій телефон", - розповідає постраждала.

За словами жінки, вона вибила телефон з рук старшого лейтенанта, а на крик підбіг черговий казарми. Кривдник розповів йому, що не може заспокоїти дівчину. Офіцер зателефонував тимчасово виконуючому обов’язки командира і розповів свою версії НП.

нас грала гучно музика, він попросив, щоб ми зробили тихіше я його не послухала і зав'язалась суперечка. Майор вступився за нього, мене обізвав нецензурною лексикою, пояснюючи що кривдник – офіцер, він не може так вчинити, а винна у всьому я. Сказав, що пошкодую про це. Зараз для них я розбійниця, порушниця порядку, і вони мене шантажують, я боюся за свою службу", - продовжила постраждала у своєму зверненні до журналістки.

Дівчина хотіла, аби її відправили на госпіталь, однако у військовій частині сказали, щоб усі питання вирішували через майора, який заступився за кривдника. Більш того, офіцери вимагають, аби постраждала відшкодувала вартість розбитого телефону. Військовослужбовець погодилася на умови, щоб її "більше не чіпали".

Раніше ми розповідали, що у Києві водій накинувся на пішохода та побив його до півсмерті.