RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Джамала сфотографувалася з Лазарєвим: опубліковано фото

Кримськотатарська співачка Джамала, яка перемогла на музичному конкурсі "Євробачення-2016", зробила фото з російським артистом Сергієм Лазарєвим, який зайняв третє місце.

Фотографія опублікована в Instagram конкурсу "Євробачення".

На фото артисти позують разом з отриманими спеціальними призами конкурсу. Так, Джамалі організатори вручили приз за артистизм, Лазареву — нагороду від ЗМІ, а австралійська співачка Демі Iм, яка зайняла на конкурсі друге місце, отримала приз за музику.

Фото з Instagram Evrovision

Нагадаємо, у Стокгольмі (Швеція) на сцені Globe Arena був названий переможець пісенного конкурсу Євробачення-2016. Перше місце посіла кримськотатарська співачка, представниця України Джамала зі своєю піснею "1944".

Як повідомляв "Апостроф", після перемоги кримськотатарської співачки Джамали на музичному конкурсі "Євробачення-2016" росіяни залишили на її сторінці в Instagram образливі коментарі.

Російське видання "Комсомольська правда" опублікувало статтю, в якій стверджується, що європейське журі музичного конкурсу "Євробачення-2016" вкрало перемогу у російського артиста Сергія Лазарєва.