RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Зібров відзначився несподіваною пропозицією до голови "Укрзалізниці": опубліковано відео

Український співак Павло Зібров, який знову здобув популярність після кліпу про польську залізницю, запропонував новому главі "Укрзалізниці" Войцеху Бальчуну зняти спільний кліп.

С такою заявою Зібров виступив в інтерв'ю Катерині Осадчій в програмі Світське життя.

Після видовищного кліпу про "Польську залізницю" артиста як критикували, так і підтримували.

"Всі мене знаєте, в поїзд сідайте, рушайте! Рейки, рейки, шпали, шпали... Я номер один в Україні, Катю! Я на наступний день прокинувся знаменитим! В Youtube близько мільйона переглядів. Робота з'явилася, маю пропозицію на осінь робити кілька концертів у Польщі. Нормальні касові концерти з колективом", — розповідає Зібров.

Павло згадав процес роботи над відео.

"Мені дзвонили два дні, умовляли приїхати на зйомки. Кажу: "Я не можу, я не вмію!" Це дуже складно читати реп. Я той, хто навчався професійного співу, а тут потрібно різко синкопи, якісь паузи витримувати. Я був мокрий, поки писав той проклятий реп", — скаржиться артист.

Не обійшов він увагою і шквальну критику від "Укрзалізниці" за порушення правил поведінки на шляхах.

"Спасибі "Укрзалізниці". Не ходіть, діти та алкоголіки по шпалах, не ризикуйте життям! Те, що робить Павло Зібров — це артист робить, щоб зняти кліп. Я готовий виступити як рекламний дядько. Використовувати свою "морду особи" в рекламних цілях "Укрзалізниці", фото з пальчиком: "Не ходіть по шпалах!" — зазначив Зібров.

Після хвилі популярності, викликаної кліпом, виконавець всерйоз задумався про дуетну роботу з Войцехом Бальчуном.

Нагадаємо, Войцех Балчун став новим керівником ПАТ "Укрзалізниця", його зарплата може складати від $800 тис. до $1 млн на рік.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", Укрзалізниця закликала відомого українського співака Павла Зіброва, який знявся в гумористичному відеокліпі на пісню "Польська Залізниця Лову-Лову" українського колективу "Плюшевий Бруклін", не подавати поганий приклад ходінням по залізничним коліям у кліпах.