RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Українська учасниця Євробачення розповіла, як емігрувала в США

Співачка Міка Ньютон, яка в 2001 році представляла Україну на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення", розповiла про те, як 5 років тому емігрувала в США.

Про це Міка Ньютон написала на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні, 5 червня, рівно 5 років, як я переїхала в Америку. Стільки всього відбулося за цей час. Найчастіше питання, яке у мене запитали за ці роки був — навіщо? Чому так відразу після "Євробачення"? А чи варто??? Ох, думаємо немає... Ох, зовсім пропала десь вона... Вийшла заміж? Бідна дівчинка, щось не те у неї.... Я думаю, що ви розумієте, що артист пропадає з преси лише коли сам цього хоче. І мені захотілося! Дуже сильно!" — розповідає співачка.

"Трохи більше, ніж два роки тому. Я втомилася дуже сильно від усього. Від того, щоб ти не говорив і не намагався донести, нікому це нецікаво, тому що у кожного своя правда про моє життя і як мені... У кожного своя думка про те, чому я в Америці і як мені все легко. І ось я просто не хотіла відповідати ні на що і тим більше щось доводити... Я хотіла жити тим життям, якt обрала", — заявляє Міка Ньютон.

"А я вибрала непростий шлях. Він мій. Я, якщо зовсім чесно, з дитинства завжди відчувала себе чужою. Я розуміла, що мене зовсім практично ніхто не розуміє. Що я хочу. Навіщо. І на жаль, мені довелося переїхати в іншу країну, щоб нарешті відчути себе вільною. За 5 років минуло багато. Щоб тут жити, потрібно народитися заново. Знову вчитися говорити, їсти, вивчати культуру країни, розуміти людей у яких зовсім інше сприйняття цього світу. Моя інтуїція сказала: потрібно проходити це все", — пише співачка.

"Я завжди багато мріяла. Як дитина. І досі це роблю і вам раджу. І знаєте, якщо дуже багато працювати і не звертати уваги ні на кого і не намагатися догодити комусь, то все вийде. Я хочу сказати всім жінкам ще, що не обов'язково виходити заміж або бути з багатим чоловіком, як у нас чомусь вселяють це, щоб бути щасливою, успішною і мати можливість займатися улюбленою справою, заробляти цим на улюблену їжу, навчання, улюблену марку машини, квартиру, одяг, подорожі. Не обов'язково від когось залежати, щоб можна було жити, як вам хочеться. У нас життя одне, тому давайте використовувати свій талант, розвивати і не боятися нічого", — закликає Міка Ньютон.

"Я можу писати дуже довго про те, як мені тут непросто, яка конкуренція, буквально вчора прислали ось пост кастинг-директора, який переглянув 15 тисяч акторів і вибрав кращих і дав шанс потрапити на кастинг реклами, і тільки 4 отримають роботу в підсумку. Так. Я займаюся акторською майстерністю зараз. Втілюю свою дитячу мрію! Реалізую. Ще треба дуже багато чого зробити, щоб все було, як я хочу. Але я працюю над цим, кожен день", — стверджує співачка.

"Сумую за домом?! Так! Дуже сильно! По всім вам сумую. Сумую за концертами. За публіці в 20 тисяч людей, як в Запоріжжі було й інших містах. Дуже. Але бажання зробити щось більше найсильніше. Чи я співаю? Чесно? 1,5 роки практично не співала. Зовсім. Хотіла. Але як я втомилася від всього дуже сильно і іноді в житті з'являються люди, які роблять все для того, щоб відбити ще і бажання, і на час у них це вийшло зробити..." — зізнається Міка.

"Мені потрібно було перевантажитися, думаю... Адже все, що не робиться, робиться на краще. Писала пісні вдома... Буду ділитися з вами, коли дозрію. І звичайно, акторство забрало дуже багато часу, хоча й принесла мені мої великі плоди. І ще раз довело мені, що якщо мріяти, то все збудеться. Навіть якщо всі говорили, що нереально і ти нікому не потрібна там. А виявилося, потрібна і Facebook і Google (у двох рекламах знялася для них, до речі, величезне задоволення працювати було для цих компаній, організація на вищому рівні) , FIAT, Bud Light, знятися з великою світовою зіркою Macklamore для австралійської мобільної компанії, Benefit cosmetic, це маленький список того, що мені вдалося зробити за рік і два місяці", — пише співачка.

"Планую співати? Так! До речі, хто буде в Майамі 15 липня, приходьте на мій виступ. Вперше після тривалої перерви", — підсумовує українська зірка.

Нагадаємо, Міка Ньютон (справжнє ім'я Оксана Грицай) у 2011 році з піснею "Angel" выстпала в конкурсі "Євробачення", де посіла четверте місце.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", раніше Міка Ньютон показала свою вишиванку.