RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Путіна продали на аукціоні знамениту картину, вкрадену в України

В ході торгів аукціонного дому Сhristie's в Лондоні була продана картина Івана Айвазовського "Корабельна аварія" за $228,2 тис., яка зберігалася в музеї в анексованому Криму.

Про це повідомляє Комерсант.

Торги відбулися 6 червня, в рамках яких було виставлено понад 250 творів живопису та декоративно-прикладного мистецтва. Загальний обсяг продажів склав $6,4 млн.

У секції живопису до уваги колекціонерів було запропоновано понад 90 полотен і малюнків видатних російських художників, включаючи Івана Айвазовського, Бориса Григор'єва, Льва Бакста, Бориса Кустодієва, Іллю Рєпіна, Костянтина Коровіна і Костянтина Сомова.

У секції декоративно-прикладного мистецтва найдорожчим предметом торгів став керамічний посуд для тютюну фірми «Фаберже», який був проданий за $193,68 тисячі.

Нагадаємо, нещодавно при відвідуванні Криму прем'єром Росії Дмитром Медведєвим місцеві пенсіонери почали вимагати від нього правильної індексації пенсій. На що прем'єр РФ відповів їм фразою, яка вже стала одним з найбільш популярних мемів: "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію пенсій. Ви тримайтеся тут, вам усього доброго, гарного настрою".

Як повідомляв "Апостроф", зірка Comedy club Семен Слєпаков склав і виконав пісню про прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва та його кримський курйоз.