RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Брудний і смердючий: відомий продюсер згадав жахливу історію знайомства з Лозою

Відомий російський продюсер Барі Алібасов розповів про те, як познайомився з одіозним російським музикантом Юрієм Лозою, коли той ще "виступав у кошарах для овець".

Про це Алібасов розповів в інтерв'ю "Собеседнику".

"Свою найвідомішу пісню "Пліт" він написав, коли працював у мене в групі "Інтеграл". До того часу я вже років десять працював в Усть-Каменогорській філармонії. Ми тоді вирішили виїхати з Казахстану на запрошення Саратовської філармонії. Клавішник наш Анатолій Філіп'єв не зміг поїхати — він навчався в інституті, і нам був терміново потрібен музикант. Директор Східно-Казахстанської філармонії Юрій Никепелов каже: "Тут у нас по Тарбагатайскому району бовтаються два хлопця: один клоун, інший — при ньому гітарист. Виступають в кошарах, де утримують овець. Подивися хлопця", - розповідає продюсер.

"Клоун цей бродив по дроту, Юра йому підігравав на гітарі, а дружина цього клоуна збирала гроші. Я подивився: дійсно, хлопець непогано грав на гітарі, непогано співав. Зовні привабливий. Ми поговорили. Він виїжджав на гастролі за своїми пасовиськами на місяць. Домовилися, що після повернення він з нами поїде в Саратов. Пам'ятаю, він поїхав у сорочці салатового кольору, а приїхав в ній же. Колір визначити було неможливо. На лацканах сорочки — похмура траурна рамка! Жах! Він зайшов до мене ввечері — сморід нестерпний! Пропоную йому помитися. Постелив чисте простирадло, хоча треба було йому ганчірку постелити. А він відмовляється митися — мовляв, і так посплю. Розумієте, йому подобається бруд, він в цьому живе!", - пояснює Алібасов.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Лоза відмовився визнавати заслуги першого космонавта Юрія Гагаріна у підкоренні космосу.