RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Концерт "Океану Ельзи" у Києві: з'явилося ефектне відео

У мережі з'явилися вражаючі відео, зроблені 18 червня в київському Національному спортивному комплексі "Олімпійський" на концертi популярної української рок-групи "Океан Ельзи" та її лідера Святослава Вакарчука.

Відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook представник українського МЗС Олена Ващенко.

"Друзі з-за кордону, колеги за кордоном, для вас в першу чергу! Наживо. З любов'ю. З нового альбому", — прокоментувала відео Ващенко.

"Не можу не ділитися", — написала також автор відео.

"Для тих, хто до самого кінця", — прокоментувала Ващенко останнє відео.

Нагадаємо, раніше журналістка Настасiя Нагiрна вразила мережу емоційним описом відвідування в Києві концерта популярної української рок-групи "Океан Ельзи" та її лідера Святослава Вакарчука.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі соціальних мереж в захваті від концерту популярної української групи "Океан Ельзи" та її лідера Святослава Вакарчука, який відбувся 18 червня у Києві у Національному спортивному комплексі "Олімпійський".

Напередодні грандіозного концерту в Києві Святослав Вакарчук став героєм fashion-фотосесії авторитетного модного глянсового журналу.

Дивіться також вражаючі фотографії виступу відомої української рок-групи "Океан Ельзи", який відбувся 11 червня у Львові в рамках Світового туру.