RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Нехай Самойлову в аеропорті зустріне сотня покалічених бійців АТО – Орест Лютий

Україна не повинна позбавляти російську представницю на пісенному конкурсі Євробачення-2017 Юлію Самойлову права на в'їзд у країну, використовуючи дану ситуацію для власної вигоди.

Про це розповів відомий актор та музикант Антін Мухарський, також відомий під псевдонімом Орест Лютий, в коментарі виданню "Апостроф".

На думку Мухарського, дану ситуацію українська влада повинна використати для власного піару.

"Треба Самойлову в аеропорту зустрічати з сотнею покалічений солдатів, щоб Росія зрозуміла, що така кількість людей з обмеженими можливостями, яка з'явилася у результаті війни, такої кількості не було ніколи з часів Другої світової війни", - сказав Мухарський.

Актор зазначив, що Росія навмисно відправляє на конкурс співачку з обмеженими здібностями, сподіваючись дискредитувати Україну, у разі якщо їй буде відмовлено у праві в'їзду на територію країни.

"Хунта, нелюди, звірі – безумовно, вони там розраховують потім все це використати задля своєї пропагандистської машини. Не треба відмовляти. Нехай приїздить. Треба робити з цього власний український піар і промо. Росія вбиває наших людей. Покажіть наших людей, воїнів АТО, які постраждали від цієї війни – посадіть у перші ряди", - вважає Антін Мухарський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в СБУ прокоментували факт виступу Юлії Самойлової в окупованому Криму.