RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

У поліції повідомили про смертельну НП зі стріляниною в Києві: опубліковані фото і відео

У Печерському районі Києва на вулиці Великій Васильківській поруч з кафе в ніч на 17 травня відбувся конфлікт між відвідувачами, який переріс спочатку в бійку, а потім один з учасників інциденту застосував пристрій для відстрілу гумових куль.

Про це повідомляє прес-служба столичного ГУ Нацполиции.

У результаті стрілянини один із учасників конфлікту отримав смертельне поранення.

Поліція встановила, що чоловік з дружиною, які відпочивали в барі, на вулиці вплуталися в бійку з трьома випадковими перехожими.

"Після словесної перебранки та побиття 30-річний глава сімейства вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і здійснив кілька пострілів у напрямок кривдників", - відзначили в поліції.

"Усі троє отримали травми різного ступеню тяжкості. Двоє із поранених молодих чоловіків від госпіталізації відмовилися. А третього учасника сутички з проникаючим пошкодженням грудної клітини доставили до медичного закладу. Після проведення реанімаційних процедур, не приходячи до тями, потерпілий помер", - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження". Підозрюваний затриманий.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві у Дніпровському районі міста в ніч на 11 травня невідомий вистрілив у співробітника поліції.