RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Інцидент з націоналісткою в суді Києва: блогер відповів на обурення

Блогер Мирослав Олешко пояснив дії правоохоронців, які застосували силу по відношенню до підозрюваної в розстрілі міліцейського патруля Вікторії Заверухи під час розгляду в Солом'янському районному суді Києва її справи.

Олешко заступився за правоохоронців на своїй сторінці в Facebook.

"Сотні тисяч переглядів у відео, де Віту Заверуху поліцейський витягує за волосся з камери в суді. По перше відео не повне. Ми не бачили що на початку було. Так, поліцейський вчинив не нормально і не професійно. Але для цього явно була причина. Причина - провокація в суді. Для народу (стада) нарізали маленький шматочок, все це видали під хитрим текстом, цілковита маніпуляція", - пише блогер.

"По друге, хто така ця Віта? Заверуха зі своєю братією напала на пост ДАІ біля Броварів, на якому вбили двох копів. Далі вони захотіли організувати теракт на 9 травня, підірвавши комуністів. Вообщем, хотіли вбити киян, українців. Я не люблю комуністів, але це їх право мітингувати, Конституція дозволяє. Хлопцям потрібні були гроші, пішли грабувати заправку. Поранили діда. На заправці виявилося дуже мало грошей, просто не встигли. Їх по гарячих слідах взяли, а це велика заслуга відмінної роботи МВС", - розповідає про "подвиги" підсудної Олешко.

Фото: facebook.com/oleshkomiroslav

"Третє. Адвокатом Заверухи виступила Тетяна Монтян, яка працює на Кремль і Медведчука, занесена в базу Миротворця. Якщо Заверуха такий великий патріот України, то чому вона погодилася на захист від кремлівського верблюда? А ще вона нацистка. Вона за вбивство євреїв і за концтабори. Ну от нехай тепер сидить у в'язниці, на собі відчуває. Бачу їй не подобається. А євреям подобалося? Кинь ще зігу Віта! З вбивці і терористки з нацисткими поглядами нам зліпили образ патріотки України і політв'язнем. Вбивці не є політв'язнями. Віта, сиди в в'язниці і не дебоширь!", - вигукує блогер.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 4 травня 2015 року в Деснянському районі Києва в результаті розбійного нападу на АЗС були вбиті два співробітника міліції. Серед підозрюваних у вчиненні злочину знаходиться і Вікторія Заверуха.