RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​З'явилося відео, як знесли магазин Порошенко

В інтернеті з'явилося відео, на якому показано, як у Києві біля метро "Святошино" демонтували МАФ кондитерської корпорації Roshen, яка належить президентові України Петру Порошенку.

Сюжет ТСН про знесення магазину опублікований на YouTube.

"Магазин "Рошен" в районі метро "Святошин" знесли. В чотири ранку близько сотні комунальників за допомогою спецтехніки знесли фасад магазину. В приміщенні було багато товару. Ті ж комунальники разом з правоохоронцями після демонтажу залишилися охороняти цукерки і торти", — наголошується в коментарі до відео.

Нагадаємо, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець заявив, що нічого дивного в тому, що демонтували МАФ "Рошен", немає. "Це звичайна рутинна робота. Якщо незаконний МАФ — він буде демонтовано", — сказав він. За словами Белоцеркiвця, в Києві є ще один незаконний МАФ "Рошен", біля метро "Житомирська", і незабаром його також демонтують.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, на якому зафіксовані зіткнення співробітників поліції з протестувальниками проти знесення торгових павільйонів в районі станції метро "Святошин" у Києві.