RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Інцидент з підозрюваними у вбивстві Бузіни: з'явилося відео з розповіддю потерпілих

У мережі з'явилося відео з коментарем підозрюваних у вбивстві відомого українського журналіста і публіциста Олеся Бузини, активістів Андрія Медведька і Дениса Поліщука, які були побиті співробітниками спецпідрозділу "Корд".

Відео опубліковане на каналі адвоката Сергія Войченка на YouTube.

Також опубліковано відео інциденту народного депутата Володимира Парасюка з силовиками, які намагаються забрати від будівлі прокуратури в Києві зразки ДНК, взяті у Андрія Медведька і Дениса Поліщука. На записі Парасюк зриває маски з представників спецпідрозділу "Корд".

"Силовики прикрили спецпідрозділ КОРД і вивезли з їхнього мікроавтобуса сліди побиття активістів", - йдеться в анотації до запису.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві у приміщенні слідчого управління прокуратури співробітники спецпідрозділу "Корд" за участю лікарів побили Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Пізніше в Генеральній прокуратурі заявили, що таким чином експертами було здійснено примусовий відбір біологічних зразків у підозрюваних. Побиття хлопців силовиками викликало бурхливу реакцію в соцмережах.