RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал з готелем голови Міноборони України: автор "додав вогню"

Український журналіст Денис Бігус повідомив резонансні додаткові подробиці до скандалу з секретним готелем міністра оборони України Степана Полторака, відповівши на коментарі помічника міністра Юрія Бірюкова.

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"У 2010 році теща керівника Харківської академії МВС Полторака купує квартиру за 140-150 тисяч доларів. Зараз міністр коментує це так, цитую: "в принципі, відповідно до Закону України, кожен громадянин має право на житло, то думаю, що це питання не зовсім…". Та фігня питання, звичайно. З пенсії накопичила", - пише Бігус.

"Роком раніше син Полторака отримує в подарунок квартиру десь по сусідству, але вона і менша і взагалі не так цікава. Може, бабуся і подарувала, у неї ж пенсія та ще", - з гумором зазначив журналіст

"У 2015 році у тещі на 79-му році життя прокидається потяг до автомобілізму. І вона купує МініКупер 2015 року. Це приблизно 10 років пенсії в 5 тисяч гривень. Це хороша пенсія, до речі. У більшості куди менше. Але їздити вона на ньому, звичайно, не може. Їздить на ньому дружина Полторака", - додав він.

Однак, як зауважив журналіст, в декларації не вказаний автомобіль як власність дружини Полторака, оскільки, як сказав сам міністр, "моя дружина не має ні довіреності, ні права власності на цю машину. Мати дружини просто дала їй можливість з нового року на цій машині їздити".

"Самого міністра возить Лексус, записаний на іншу пенсіонерку, мати його помічника і підлеглого по Харківській академії МВС. Помічника досить близького, оскільки дружина Полторака купувала у цій же сім'ї землю під будівництво", - каже Денис Бігус.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти заявили, що Полторак проживає в готельному комплексі на території військової частини в Києві, який був побудований на невідомі гроші і з невідомою метою.