RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Вбивство Шеремета: відомий волонтер допустив зв'язок зі скандальною хресною ходою на Київ

Український волонтер і телеведучий Олексій Мочанов висловив припущення, що вбивство журналіста Павла Шеремета може бути пов'язано з хресною ходою на Київ, що проводиться Українською православною церквою Московського патріархату (УПЦ МП).

Про це він сказав в коментарі виданню "Гордон".

"У мене навіть думки немає, кому міг нашкодити Павло. Він був чесною і досить нешкідливою людиною. Не виключаю, що ФСБ розгойдує ситуацію перед фінальним акордом хресної ходи УПЦ МП. Ця версія – єдине, що приходить в голову. Можливо, це триватиме до Дня Незалежності. Може, навіть паралельно щось станеться на фронті. Але це все – конспірологія", – сказав Мочанов.

На думку волонтера, з білоруської сторони було набагато більше загрози життю Шеремета, ніж з української.

"Мені здається, його в Білорусі недолюблювали набагато більше, ніж хтось в Україні. Вбивство організував явно не хтось з нашої країни, навряд чи він до когось так докопався. Шеремет на політичну ситуацію в Україні не так сильно впливав, щоб його вбивати", – підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі звернули увагу на той момент, що журналісти "17 каналу" опинилися на місці загибелі журналіста Павла Шеремета практично в момент події.