RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про багатства київського забудовника-афериста: опубліковано відео

Скандальний забудовник Анатолій Войцеховський, якого звинувачують у причетності до 40 незаконних забудов у Києві, володіє величезною кількістю об'єктів нерухомості та іншої власності.

Про це повідомляє ТСН.

Серед іншого, Войцеховському і його родині належить 21 квартира по всьому Києву, п'ять приміських будинків, ферма з рестораном і приватним зоопарком і ще півсотні гектарів землі.

Крім того, триває будівництво ще декількох готельно-розважальних комплексів. Один з них зводиться в селі Красне Перше під Києвом.

"Взагалі нічого (тут) не заарештовано, і все далі працює. Його не заарештують, все по закону робиться. Тут буде басейн для дітей, все ще на стадії будівництва. Кожен день змінюються плани", - розповів чоловік, який відрекомендувався родичем Войцеховського.

За 10 років в цьому селі Войцеховський скупив у людей 50 гектарів земель. Документи оформлені на різних власників.

Нагадаємо, 15 липня Войцеховський був затриманий ГПУ. За повідомленнями ЗМІ, він власник компаній "Сіті Груп" і "Укогруп", які під прикриттям корупціонерів з влади протягом 10 років незаконно зводили будинки в Києві та продавали квартири за заниженими цінами. При цьому більшість об'єктів так і не були добудовані, а ті, які були завершені, не відповідають нормам безпеки. Тому ошукані власники квартир не можуть отримати документів на своє житло.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні у Києві пограбували банк в районі ж/д вокзалу.