RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Київ потрапив до найгірших міст: у мережі обурюються

У мережі викликала ажіотаж звістка про те, що Київ визнали одним з найменш пристосованих для проживання міст, згідно з рейтингом британських експертів, опублікованим у журналі Economist.

Новину активно обговорюють у соціальній мережі Facebook.

Відповідно до британського рейтингу, українська столиця займає 131-ше місце.

"Потрібно щось робити з усім цим", — пише у своєму Facebook блогер Казбек Бектурсунов.

Інший блогер, Олег Боднарчук, розповів, що мріяв стати киянином і ця мрія збулася.

"Але коли сьогодні я дивлюся на мій "занедбаний", зовсім не такий, як тоді, Київ — серце кров'ю обливається. Скільки ж поколінь людей працювали на його становлення, а скільки — на знищення. Це ж як треба не любити місто, щоб довести до такого стану дороги, розвести стільки закинутих будівель, страшних кіосків, недоглянутих тротуарів, сміття", — пише він.

На його думку, не відчувається, що є стратегія, на що це місто має перетворитися через десяток років, і місто не розвивається.

"Він не схожий за охайністю на столицю великої держави. Найстрашніше, що ніхто з міських голів його не любив і не любить. Любов не буває, коли тільки дорога від твого дому до роботи рівна. Я був у багатьох містах-столицях пострадянського простору - ми далеко позаду від них. Це така несправедливість і біда, що наше красиве місто знищується і нікому до цього немає справи", — нарікає блогер.

Блогер Вадим Денисенко дивується тому, що, незважаючи на такий стан української столиці, кияни голосують за мера Віталія Кличка і проголосують знову, якщо будуть вибори.

Як повідомляв "Апостроф", у минулому році Київ оцінили як найдешевше місто у Східній Європі.