RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Стрілянина у Києві: з'явилися фото, відео та резонансні подробиці

В Національній поліції розповіли подробиці стрілянини в ніч на 20 серпня на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначили в поліції, в ресторані виник конфлікт між чоловіками через поведінку компанії молодих людей, які голосно лаялися, чим заважали іншим відвідувачам. Для з'ясування відносин вони вийшли на вулицю, де почалася бійка, а потім пролунали кілька пострілів. В результаті інциденту двоє чоловіків були госпіталізовані.

У 47-річного потерпілого зафіксували сліпе поранення лівої кисті та поверхневе поранення вуха (дані ушкодження життю не загрожують), а його 41-річного товариша – вогнепальне поранення м'яких тканин правої і лівої скроневої області голови і сліпе поранення ліктя. На даний момент другий постраждалий - без свідомості в реанімаційному відділенні.

Зловмисники з місця події зникли на двох автомобілях, зокрема, на сріблястому "Тойота Ленд Крузер". Правоохоронці за орієнтуванням виявили автомобіль, який рухався з високою швидкістю, але його водій проігнорував вимогу поліцейських зупинитися.

"Тойота Ленд Крузер" був зупинений в результаті переслідування. За кермом машини перебував 24-річний уродженець Вінниці. Підкреслюється, що під час огляду авто в салоні були знайдені два зареєстровані пристрої для відстрілу гумових куль та магазин з патронами до одного з них.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) і за ст. 15 год. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) КК України. Зловмисникам загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", 19 серпня в Миколаєві зловмисник у масці відкрив вогонь по поліцейським.