RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі хвиля гніву через жорстокі вбивства собак у Києві: опубліковані фото

У користувачів соціальних мереж викликало хвилю гніву повідомлення про те, що в районі станції метро "Славутич" у Києві невідомі розстріляли собак.

Фото однієї з собак опубліковані на сторінці у Facebook Комісії з питань захисту при столичному Департаменті благоустрою.

Про розстріл тварин в комісію повідомили 12 вересня волонтери. Частину собак поранили, частина потонула в озері або померла на пустирі. Волонтерам вдалося врятувати лише одну собаку, яка знаходиться зараз у вкрай важкому стані.

Підкреслюється, що вбиті тварини були стерилізовані та щеплені і жили на території підприємства, охороняючи його.

"Я б таких тварюк різала маленькими шматочками, щоб відчули весь той біль, який завдали нещасним живим, щирим, відданим істотам. Сволоти", "Поки не буде кримінальної відповідальності за вбивство тварин, нічого не зміниться", "Суцільні емоції, а тварини гинуть ні за що.. Або адекватні люди всі піднімаються і перекривають кисень цим ублюдками, або скоро і волонтерів почнуть калічити", - пишуть люди в коментарях.

Раніше в Голосіївському парку Києва виявили 10 трупів застрелених білок.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі розбурхав підпал у Києві автомобіля відомого своєю нетерпимістю до бездомних собак адвоката Олексія Святогора, який відкрито зізнався у вбивствах бродячих собак і називав себе "санітаром міста".