RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

"Миротворець" показав особливості акредитації журналістів у ДНР: опубліковані фото

Відомий український інтернет-ресурс "Миротворець" опублікував правила, за якими акредитували українських журналістів у терористичній самопроголошеній ДНР.

"Пропонуємо громадянам України ознайомитися з вимогами та порядком акредитації журналістів у терористичній організації ДНР. Нам, колишнім співробітникам спецслужб і правоохоронних органів різних країн світу, достатньо було просто один раз глянути на ці папери, щоб зрозуміти, чому така кількість "поспілкувавшихся" з так званими співробітниками "мгб" ДНР українських журналістів вимагають вилучити опубліковані на сайті "Миротворець" їх і своїх колег "по цеху" контактні (довідкові) дані. Аналізуйте і робіть висновки самостійно. Це Ваше невід'ємне право", - йдеться в заяві, опублікованій на сайті.

Як повідомляв "Апостроф", 13 травня "Миротворець" оголосив про своє закриття після скандалу навколо публікації даних "акредитованих" бойовиками Донбасу журналістів. Через тиждень сайт відновив свою роботу, що викликало хвилю вкрай негативних висловлювань з боку прихильників путінського режиму.