RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У мережі висміяли новий відеошедевр антиукраїнської пропаганди

У мережі висміяли поширюваний у самопроголошеній ДНР черговий "шедевр" антиукраїнської пропаганди, в якому головну роль грає літня вчителька, яку нібито викинули з поїзда "укронацисти".

Про це написав на своїй сторінці у Facebook блогер Станіслав Васін.

"Категорія "шедевр місяця". Вже третій тиждень по "республіканських" ЗМІ циркулює історія, яка збирає сотні "лайків" і з десяток тисяч переглядів. Заголовок відповідний: "Скинь бабцю-вату з поїзда". Суть: укронацисти за інтелігентний вигляд скинули літню бабусю з поїзда в лісопосадку, де та пролежала три доби з відібраною мовою, отримавши перелом ребер і до того ж інсульт, поки її не врятували волонтери Харківської народної республіки, вимушені поки працювати мєнтами, та через три тижні відновивили її мову. В мережах – водоспад сліз. Особисто в мене особливі емоції викликала фраза "я тут багато втратила своїх чудових кіс" на 8:33 хв. І все це – з уже наявною вакциною "розіп'ятого хлопчика", - зазначив блогер.

Частина 1

"Ніяк ці трудівники інформаційного фронту не хочуть відпускати цей образ – стільки варіацій на цю тему, що за принципом гороскопу тельців "якщо думати – обов'язково збудеться" я вже побоююся, як би чого не сталося. Взагалі, звичайно, російська пропаганда вже встигла допустити низку серйозних промахів. По-перше, всі росіяни повинні були б взяти участь у ході "Безсмертне Євробачення" і вийти з портретами тих, хто поліг у цьому році на конкурсі: як учасників, так і просто тих, хто співчуває. Або просто нести перекреслені портрети Джамали. Кому що до смаку. Це можна було б згадувати років 10. По-друге, трансформація "розіп'ятих хлопчиків" у "зґвалтованих дівчат" і "скинутих бабусь" найкраще відбувається в холодному кліматі з дефіцитом йоду, наприклад у Сибіру, де і можна сформувати чергових "місцевих". У готелях Донецька рекомендується постелити бересту", - написав Васін.

Частина 2

Як повідомляв "Апостроф", ватажків самопроголошеної ЛНР місцеві сепаратисти помітили у використанні у своїй пропаганді 10-річної дівчинки Богдани Нещерет, яку записали в ряди так званої бригади "Привид". На 9 травня у самопроголошеній ДНР дівчинці вручили медаль "За бойові заслуги Новоросії".