RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Розв'язка сепаратистського скандалу на радіо України привела в екстаз соцмережі

Радіо Вести припиняє співпрацю з шеф-редактором радіо Іриною Гавриловою, яка відзначилася сепаратистськими постами в соціальних мережах.

Про це йдеться в повідомленні на Facebook сторінці радіо.

"У зв'язку із зверненням колективу Радіо Вести до керівництва Медіа Холдингу Вести Україна з листом, в якому акцентувалася увага на репутаційні ризики, викликані публічними висловлюваннями Ірини Гаврилової на особистій сторінці в соціальній мережі, прийнято рішення припинити з нею співробітництво", - йдеться в повідомленні.

Гаврилова відзначилася їдкими коментарями на адресу загиблих українських військових, а також назвала Євромайдан антиконституційним переворотом.

Соцмережі з захопленням сприйняли цю новину.

"Майдан працює. За добу ми позбавили роботи кацапскую мерзоту", -пише користувач Twitter під ніком Бендеровский футбол.

"Ура! Розум переміг!", - пише у Facebook Владислав Бовсуновський.

"Ну ось і казочці кінець. Один день кіпіша і су..а полетіла в небуття. Шкода, що раніше не помітили. Звичайно, залишаються питання до цього холдингу, який цю гниду туди призначив, але фіг з ними. Головне - колектив там правильний, не дарма ми їм вірили", - зазначає Віктор Литовченко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, навіщо української льотчиці і народному депутату Надії Савченко контакт з проросійськими бойовиками на Донбасі.