RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Лідер "Дніпра" пояснив свій напад на арбітра після футбольного матчу з "Зорею"

Футболіст "Дніпра" Роман Зозуля вибачився за свій агресивний вчинок на адресу арбітра матчу з луганською "Зорею" Анатолія Абдули.

Вибачення він приніс на своїй сторінці в Facebook.

"Хочу вибачитися перед всіма футбольними вболівальниками України за свою агресивну поведінку після закінчення матчу Зоря - Дніпро! Усвідомлюю, що жодні емоції не можуть виправдати мої дії після фінального свистка! Чесно кажучи, я дуже хотів допомогти своїм партнерам вперше за 12 років вибороти право у фіналі Кубка України, але змушений був дивитися матч серед вболівальників! Емоційне середовище додало розчарування від результату матчу! Усвідомлюю, що моя нестримність заслуговує на покарання! Тому щиро прошу пробачення! Відразу після гри, коли спали емоції, я зайшов до судівської кімнати, де так само особисто вибачився перед арбітром матчу Анатолієм Абдулою та всією бригадою за свою агресивну поведінку!", - написав Зозуля.

Раніше відео з моментом нападу футболіста на суддю було опубліковано в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", луганська "Зоря" вперше в історії вийшла в фінал Кубка України, обігравши в другому півфінальному матчі "Дніпро" з рахунком 2: 0.