RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

ЗМІ знайшли нового тренера для "Шахтаря"

Після того, как румунський наставник "Шахтаря" Мірча Луческу, який очолює донецьку команду з 2004 року, може залишити команду и переїхати на інше місце роботи, новим тренером "гірників" ймовірно стане молодий португальський фахівець Паулу Фонсека.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За інформацією видання A Bola, 43-річний Фонсека, який нині очолює "Брагу", повалену "Шахтарем" в 1/4 фіналу Ліги Європи, вже практично домовився про переїзд до табору "оранжево-чорних". Спеціаліст почав роботу з нинішньою командою на початку сезону і домігся з нею непоганих результатів як на внутрішній, так і на міжнародній аренах. Так, в чемпіонаті Португалії "каноніри" вже забезпечили собі фініш на 4-му місці і участь в груповому турнірі ЛЄ. Втім, видання наголошує на тому, що Фонсека готовий прийняти новий виклик і спробувати свої сили за кордоном.

Додамо, що сам Луческу добре відгукувався про роботу свого колеги і візаві перед матчами в Лізі Європи (нагадаємо, що на виїзді "гірники" перемогли 2: 1, а вдома 4: 0).Як повідомляв "Апостроф", "Шахтар" в 6-й раз поспіль зіграє в фіналі Кубка Україна-2015/16: за трофей "гірники" посперечаються з луганською "Зорею", яка в свою чергу вперше пробилася в цю стадії змагань.