RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бійка у матчі "Зоря" - "Дніпро": у Ахметова зробили скандальну заяву

Ветеран "Дніпра", а нині один із співробітників селекційної служби ФК "Шахтар" Олексій Чередник зробив скандальну заяву на адресу форварда Романа Зозулі, який взяв активну участь у бійці футболістів в поєдинку 1/2 фіналу Кубка України проти "Зорі" 11 травня в Запоріжжя.

Про це колишній футболіст, який виступав за дніпрян в 1980-х, написав на своїй сторінці в Фейсбук.

"Зозуля, ти не футболіст. Ти - мразь. Ти своєю поведінкою розтоптав і наплював в душі всім тим людям, хто створював і прославляв ім'я славної команди "Дніпро". Всім, кого вже немає (Ємцю В.А., Жиздику Г.А , Вишневському І., Погорєлову А., Устимчик В., Кудрицькому Н., Шоху А., Тищенку В., Сорокалєту О. та іншим, хто пішов від нас), і нам. А це все заслужені люди, найкращий бомбардир чемпіонату СРСР і володар срібної бутси в Європі, найкращий гравець чемпіонату СРСР, чотири Олімпійських чемпіона, дворазові чемпіони СРСР, володарі Кубка СРСР і т.д. А тепер хочеться запитати, що ти досяг у футболі? що ти зробив для цієї команди, що ти виграв з цією командою, щоб вести себе так? Ти обплював всіх нас. Тому я вимагаю, щоб керівництво клубу розірвало контракт з цією істотою. Таких посередніх фізкультурників вагон і маленький візок, тим більше, що в другій команді є талановиті хлопці. Краще дайте їм шанс , а гірше не буде, буде тільки краще ", - написав Чередник.

Нагадаємо, на 90+5 хвилині поєдинку за рахунку 1:0 (а він означав, що далі буде овертайм, позаяк перший матч завершився перемогою "Дніпра" 1:0) суддя поєдинку Анатолій Абдула призначив штрафний у ворота "Дніпра", і Андрій Тотовіцкій прямим ударом по воротах вразив ціль, тим самим подарувавши команді путівку в фінал турніру. Відразу ж після фінального свистка арбітра нападник дніпрян Роман Зозуля, який не брав участі в грі через перебір жовтих карток, підбіг до суддівській бригаді і жорстко висловив їм претензії, вдаривши одного з суддів ногою.

Сам Зозуля через кілька годин після інциденту пояснив свою поведінку в матчі через пост в Facebook: за його словами, він душею і тілом переживав за партнерів і дуже засмутився, що не може допомогти їм здобути необхідний результат. Футболіст відзначив, що приніс свої вибачення суддям ще на стадіоні, а через соцмережу вибачився перед усіма вболівальниками.

Як повідомляв "Апостроф", за інформацією ЗМІ, Зозулі, а також його партнеру по "Дніпру" Руслана Ротаня, загрожує серйозне покарання - річна дискваліфікація.