RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Барселона" випередила "Реал" на фініші заочної боротьби за чемпіонство: відео голів

У заключному турі чемпіонату іспанської Прімери "Барселоні" вдалося зберегти перевагу над головним конкурентом в боротьбі за чемпіонство "Реалом" і посісти перше місце: каталонці виконали достатня умова і обіграли на виїзді з рахунком 3:0 "Гранаду" завдяки хет-трику Луїса Суареса .

При цьому "вершкові" забили два голи у ворота "Депортіво" - за стартові 25 хвилин двічі відзначився Кріштіану Роналду - проте радість команди була нетривалою, адже Суарес в паралельному матчі подвоїв рахунок вже на 38-й хвилині, після чого ні в кого не виникало сумнівів в остаточній перемозі "блаугранас".

Таким чином, на фініші принципових суперників розділило одне очко. Примітно, що обидві команди показали приблизно однакову результативність - у чемпіонів виявилося всього на два забитих голи більше, а також на п'ять пропущених м'ячів менше. Цікаво й те, що тріо нападників "блаугранас" - Неймар - Луїс Суарес - Ліонель Мессі на трьох забило рекордну кількість голів у Примері (90), перевершивши на один результативний удар попереднє досягнення "Реала" імені Роналду, Каріма Бензема і Гонсало Ігуаїна.

Додамо, що слідом за "Барселоною" і "Реалом" фінішував "Атлетико", який втратив шанси на чемпіонство в попередньому турі, коли поступився "Леванте" 1:2 на виїзді.

Бомбардири: Суарес ( "Барселона") - 40. Роналду ( "Реал") - 35. Мессі ( "Барселона") - 26. Бензема ( "Реал"), Неймар ( "Барселона") обидва - 24. Грізманн ( "Атлетіко ") - 22. Адуріс (" Атлетик ") - 20.

У Сегунду вилетіли команди, що зайняли місця з 18-е по 20-е, в груповому турнірі Ліги чемпіонів зіграють три кращі клуби, "Вільярреал" спробує кваліфікуватися в головний турнір через відбір, а ті, що фінішували на 5-7 місцях відправляться в Лігу Європи. Додамо, що "Севілья" Євгена Коноплянки має шанс виступати в Лізі чемпіонів, проте для цього андалусцям необхідно обіграти "Ліверпуль" у фіналі ЛЄ 18 травня в Базелі.

Як повідомляв "Апостроф", букмекери дали прогноз на іспанський фінал Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться "Реал" і "Атлетіко". На їх погляд, найімовірніше перемогу і Кубок добуде "Королівський клуб".