RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

В Англії на футбольному матчі знайшли бомбу

Матч заключного 38-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Англії між "Манчестер Юнайтед" і "Борнмут" не відбувся через те, що на стадіоні "Олд Траффорд" був виявлений підозрілий пакет, який в підсумку виявився вибуховим пристроєм.

Про це повідомляє football.ua.

Команди ще не встигли вийти на газон і залишалися в роздягальнях, а ось уболівальники були поступово евакуйовані з арени. До роботи в екстреному порядку приступили фахівці-сапери, які трохи пізніше зробили ліквідацію пристрою через так званий контрольований вибух.

Повідомляється, що пакет був виявлений в північно-західному секторі арени, а журналіст Manchester Evening News Енді Міттен додав, що він був схожий на мобільний телефон. З'явилася також інформація і про те, що вибуховий пристрій було прикріплено до газової труби.

Примітно, що цей поєдинок увійде в історію, як перший скасований з міркувань безпеки. Поки що невідомо, коли відбудеться гра, так як МЮ має бути ще зустрітися з "Крістал Пелес" в фіналі Кубка Англії 21 травня.

Додамо, що матч вже не несе турнірної інтриги, так як "Манчестер Сіті", випереджав МЮ в турнірній таблиці, зумів набрати необхідну очко для того, щоб гарантувати собі участь у кваліфікації Ліги чемпіонів - підопічні Мануеля Пеллегріні зіграли внічию 1:1 з "Суонсі ". У свою чергу "Юнайтед" виступить в Лізі Європи.

Як повідомляв "Апостроф", після проведених у кінці березня в Брюсселі серії кривавих терактів у Франції не збираються коригувати проведення чемпіонату Європи. Нагадаємо, що Євро-2016 стартує 10 червня і триватиме до 10 липня.