RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У "Металісті" розповіли про майбутнє футболу в Харкові

Головний тренер "Металіста" Олександр Призетко після поєдинку 26-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Динамо" (1:4) розповів про те, що чекає команду по закінченню сезону-2015/16: за його словами, усі футболісти та інші працівники перебувають у невіданні, а майбутнє великого футболу в Харкові є під питанням.

Про це повідомляє dynamo.kiev.ua.

"Напевно, це найскладніше питання. Найстрашніше те, що в нашому клубі немає керівництва. З нами ніхто не розмовляє, ніхто нас не збирає. Ми знаходимося просто в невіданні. Мені важко зараз щось говорити. Можу лише сказати, що я дуже переживаю за долю "Металіста". Хочу, щоб харківський клуб існував і далі! Так хочуть і вболівальники, які сьогодні прийшли на гру підтримати команду. Вони показали, що Харкову потрібен великий футбол. Але з цим керівництвом важко, оскільки футбол їм не потрібен . Завтра команда йде у відпустку, а що далі - невідомо", - заявив Призетко.

Нагадаємо, "Металіст" не спромігся отримати атестацію Федерації футболу України на наступний футбол і швидше за все втратить статус професійного клубу. Перед футболістами у клубу багатомільйонні борги, а керівництво харків'ян в особі бізнесмена Сергія Курченко повністю відсторонилася від управління.

Додамо, що "Металіст" зайняв 10-е підсумкове місце в чемпіонаті-2015/16.

Як повідомляв "Апостроф", визначилися всі учасники єврокубків від України в сезоні 2016/17: в Лізі чемпіонів зіграє "Динамо", а "Шахтар" буде пробиватися в основний раунд через кваліфікацію. У Лізі Європи Україну представлятимуть "Зоря", "Ворскла" і "Олександрія". Причому луганчани гратимуть з групового турніру, а полтавчани і олександрійці - з раунду 3 відбору. "Металіст" пропустить єврокубкові змагання вже в другий сезон поспіль.