RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Футболіст "Дніпра", який оскандалився з переходом до клубу з РФ, зробив заяву

Український нападник Євген Селезньов, який на початку року спричинив скандал своїм переходом з "Дніпра" до російської "Кубані", а нещодавно залишив РФ і підписав контракт з "Шахтарем", зробив чергову заяву з метою виправдати свій вчинок.

Про це він розказав в ефірі радіостанції "Вести".

"Я поїхав до "Кубані", тому що розумів - мені потрібна ігрова практика. Я в кожному інтерв'ю говорив, що я українець і хочу грати за збірну. За Україну я віддавав всі сили. Ташуєв (головний тренер "Кубані", - "Апостроф") тоді мені пообіцяв, що кожну гру я буду грати. А моя практика в "Дніпрі" десь стояла під питанням. Адже в команді був Зозуля і був Селезньов, а хтось із них не грав би, а збірна втратила б одного футболіста", - сказав Селезньов в ефірі програми Дубль W на "Радио Вести".

"Мені людина запропонувала практику перед чемпіонатом Європи, на який я мріяв поїхати, я і подумав - чому б і ні? Я розумів, що команда слабка, але хотів грати у футбол, а там чемпіонат сильніший. Однак вважаю, що зробив неправильний вибір. Не помиляється той, хто нічого не робить. Всі люди, які зі мною знайомі, знають, що гроші для мене ніколи не були пріоритетом. Запитайте в будь-кого - такого ніколи не було. Я просто хотів себе підготувати, щоб в хорошому стані поїхати на чемпіонат Європи ", - додав футболіст.

Нагадаємо, Селезньов несподівано перейшов з "Дніпра" не до європейської команди, про яку раніше повідомляли ЗМІ, а до російської "Кубані", викликавши шквал критики і нерозуміння на свою адресу. Зокрема, головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич зазначив, що ніколи б на місці Селезньова не поїхав грати до Росії, а відомий колишній наставник "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо розкритикував екс-дніпрянина, а також інших футболістів, які підписали контракти з російськими командами.

Як повідомляв "Апостроф", у Росії Селезньова, який пішов з "Кубані", звинуватили в пияцтві та участі в договірному матчі. Однак далі звинувачень у пресі справа поки що не пішла.

За матеріалами football.ua.