RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Ліверпуль" - "Севілья": де подивитися фінал Ліги Європи-2015/16

18 травня у швейцарському Базелі відбудеться фінал Ліги Європи-215/16, в якому зустрінуться "Севілья" Євгена Коноплянки та англійський "Ліверпуль".

Трофеєм може заволодіти український півзахисник "Севільї" Євген Коноплянка, який ще минулого року грав проти своєї команди у складі "Дніпра".

"Ліверпуль" - "Севілья"

18 травня, середа, 21:45. Базель, стадіон "Санкт-Якоб Парк".

Пряма трансляція на каналі "Футбол 2".

Орієнтовні склади

"Ліверпуль": Міньоле - Клайн, Ловрен, Коло Туре, Морено - Лалана, Мілнер, Емре Джан, Коутінью - Роберту Фірміну - Старрідж.

"Севілья": Сорія - Маріану, Рамі, Каррісу, Ескудеро - Н'Зонзі, Крихов'як - Коке, Банеґа, Вітоло - Ґамейро.

Втрати: Сако - Крун-Делі.

Суддя: Ерікссон (Швеція).

Нагадаємо, що в півфіналі "ЛЄ Севілья" пройшла донецький "Шахтар" - 2:2 і 3:1.

"Севілья" дійшла до фіналу Ліги Європи третій розіграш поспіль. Два попередніх "нервіонці" виграли - у сезоні-2013/14 у вирішальній зустрічі була повалена португальська "Бенфіка" (у серії післяматчевих пенальті). А наступного сезону іспанці здолали "Дніпро" 3:2.

Додамо, що "Ліверпуль" завершив сезон в Англії 15 травня - "червоні" зіграли внічию 1: 1 на виїзді з "Вест Бромвіч". А ось "Севільї" ще належить провести фінал Кубка Іспанії проти "Барселони". Ця гра відбудеться 22 травня в Мадриді на стадіоні "Вісенте Кальдерон".

Як повідомляв "Апостроф", 28 травня в Мілані відбудеться вирішальний матч в іншому єврокубковому турнірі, в якому зустрінуться дві іспанські команди "Реал" і "Атлетико". Букмекери дали прогноз на іспанський фінал Ліги чемпіонів. На їхню думку, найімовірніше перемогу і Кубок добуде "Королівський клуб".