RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" - "Севілья": прогноз букмекерів на фінал Ліги Європи

Букмекери вважають, що Лігу Європи-2015/16 виграє "Ліверпуль", який у вирішальному поєдинку 18 травня здолає іспанську "Севілью".

Про це говорять котирування провідних контор, які проаналізував "Апостроф".

На перемогу "Ліверпуля" в матчі приймаються ставки з показником 2,30. Виграш команди з Іспанії трохи імовірніший, ніж нічийний результат зустрічі, - 3,10 проти 3,20.

Також букмекери вважають, що в разі нічиї досить імовірним є з'ясування відносин між командами в серії післяматчевих пенальті. На цю подію можна поставити з коефіцієнтом 5,50. Нагадаємо, що "Севільї" в нинішньому розіграші вдалося перемогти за рахунок 11-метрових - в 1/4 фіналу підопічні Унаї Емері розібралися зі співвітчизниками з "Атлетика".

Нагадаємо, що "Севілья" - чинний володар головного трофею Ліги Європи: "нервіонці" два роки поспіль вигравали турнір. У сезоні-2013/14 у вирішальній зустрічі була повалена португальська "Бенфіка" (в серії післяматчевих пенальті). А наступного року "нервіонці" здолали "Дніпро" 3:2. Унаї Емері може стати автором унікального досягнення як тренер, котрому вдавалося виграти єврокубок три рази поспіль.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Ліверпуль" - "Севілья" 18 травня о 21:45.