RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Збірна України на Євро-2016: визначились перші деталі складу

Ще до офіційного повідомлення про викликаних на збір національної збірної України перед Євро-2016 футболістах стали відомі перші подробиці формування складу і імена тих, хто буде претендувати на потрапляння в заповітної список 23-х на Євро-2016.

Про це повідомляє football.ua.

Про те, кого тренерський штаб на чолі Михайла Фоменка хоче бачити в збірній України, повідомляють офіційні сайти клубів, які представляють викликані футболісти - "Динамо", "Шахтаря", "Дніпра" і "Зорі".

Таким чином, стало відомо про те, що на збір, який відбудеться протягом майже трьох тижнів, викликані: 6 динамівців - захисник Євген Хачеріді, а також півзахисники Олег Гусєв, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук та Андрій Ярмоленко. У списку Фоменко виявився і Артем Кравець.

З "Шахтаря" в стан "синьо-жовтих" прибудуть Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (усі - захисники) і хавбеки Тарас Степаненко, Віктор Коваленко і Максим Малишев. Крім польових гравців донеччан буде представляти і воротар Андрій Пятов. Представників "Дніпра" у збірній України може бути п'ятеро: відразу відзначимо, що тут може бути і дебютант - центральний атакувальний хав Євген Шахов. Крім нього список викликаних стандартний - захисник Артем Федецький, центрхав Руслан Ротань і нападник Роман Зозуля.

Із "Зорі" викликано воротаря Микиту Шевченко, захисника Микиту Каменюку, хавбеків Івана Петряка і Олександра Караваєва, а також нападника Пилипа Будківського.

Додамо, що збір українців перед Євро пройде на території Італії та Швейцарії. 29 травня підопічні Михайла Фоменка зіграють товариський матч зі збірною Румунії, а 3 червня - проти Албанії. 6 червня планується ще одна гра, проте з пошуком спаринг-партнера для України виникли труднощі.