RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Гравці "Динамо" та "Шахтаря" помирились у збірній України: опубліковано фото

У збірній України відбулося публічне примирення двох футболістів, які посварилися між собою під час гри за свої клуби: Андрій Ярмоленко і Тарас Степаненко, що стали учасниками бійки в матчі 24-го туру Прем'єр-ліги "Шахтар" - "Динамо" 1 травня у Львові, потиснули один одному руки.

Процедура рукостискання відбулася на прес-конференції головного тренера збірної Михайла Фоменка напередодні старту заключного збору перед Євро-2016, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Футболісти провели бесіду в присутності президента Федерації футболу України Андрія Павелко, а пізніше, вже в присутності журналістів спочатку дали пояснення, а потім і закріпили світ потиском рук.

Ярмоленко і Степаненко потиснули один одному руки, фото ФФУ

Нагадаємо, що на 78-й хвилині матчу у Львові, після того, як Едуарду зробив рахунок 3: 0, на поле спалахнула масова бійка за участю не тільки футболістів, але і запасних, а також представників тренерського штабу. Багато в чому бійка почалася через те, що Тарас Степаненко побіг святкувати взяття воріт до динамівським фанатам, при цьому поцілував емблему "Шахтаря". На дії візаві відреагував спочатку Домагой Віда, а потім Андрій Ярмоленко, що зачепив Степаненко ногою. Після цього за "гірника" заступилися його партнери, серед яких був ще один футболіст збірної України Олександр Кучер. Саме він і вдарив Ярмоленко.

Додамо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс неодноразово заявляв, що впевнений в примиренні футболістів в таборі збірної, так само, незважаючи на слова Степаненко про те, що він ніколи не буде спілкуватися з Ярмоленко, сам учасник конфлікту з боку динамівців зазначив, що подасть руку Тарасу.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні стали відомі перші подробиці формування складу перед стартом Євро-2016.