RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У збірній України скоротили програму підготовки до Євро-2016

Перед чемпіонатом Європи 2016, який відбудеться у Франції з 10 червня по 10 липня, збірна України проведе два замість трьох тренувальних матчів.

Про це на прес-конференції в Києві розповів головний тренер українців Михайло Фоменко, повідомляє dynamo.kiev.ua.

"Два товариські матчі ми проведемо. А ті спаринг-партнери, яких нам пропонували на третій поєдинок, нам не підходили зі спортивної складової. Та й по переговорної частини були напружені моменти. Так що, думаю, дві гри буде для нас досить", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що 29 травня українці зіграють проти Румунії в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" до Євро-2016 перевірить його ще один учасник збірна Албанії. Раніше повідомлялося, що ще одним спаринг-партнером української команди може стати Молдова або Азербайджан.

Також стало відомо, що 22 травня відбудуться проводи збірної України Євро-2016: на Михайлівській площі в Києві футболісти привітають уболівальників, а потім відправляться в аеропорт, звідки вже вилетять до Швейцарії. Саме там, а також в Італії та буде проходити підготовка українців до чемпіонату.

Нагадаємо, що на ЧЄ 2016 збірної України буде протистояти Німеччина (12 червня, Лілль), Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).

Як повідомляв "Апостроф", гравці "Динамо" і "Шахтаря" Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко помирилися в таборі збірної України. Футболісти взяли участь у масовій бійці під час зустрічі команд в рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.