RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Києві відбудеться чемпіонат світу з хокею

Україна отримала право провести чемпіонат світу з хокею в дивізіоні 1А в 2017 році: змагання відбудуться з 22 по 28 квітня в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Федерації хокею України.

"Нашу заявку підтримали інші країни-учасниці, а також члени Ради IIHF (Міжнародна федерація хокею - "Апостроф"). Таким чином, 22-28 квітня наступного року змагання прийматиме Київ», – повідомив президент Федерації Анатолій Брезвін.

Поки що не повідомляється, де саме будуть зіграні матчі першості, але очевидно, що це буде льодова арена Палацу спорту.

Голосування відбулося на конгресі ІІХФ в Москві, де в ці дні проходить чемпіонат світу в топ-дивізіоні. Додамо, що єдиним конкурентом української заявки була Австрія.

Українські хокеїсти виграли чемпіонат світу в дивізіоні 1В і отримали путівку до вищого за рангом першість. Їх суперниками на київському чемпіонаті будуть збірні Казахстану, Угорщини, Польщі, Австрії та Кореї.

Слід зазначити, що українські міста двічі проводили чемпіонат світу в дивізіоні 1: в 2011 році змагання приймала столиця, а через два роки - Донецьк (дивізіон 1В). Також повинен був відбутися ЧС в Донецьку і в 2015 році, однак через події у східній частині України його було перенесено до польского Кракова.