RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Баварія" виграла Кубок Німеччини: фото та відео яскравого нагородження

Обігравши у фіналі Кубка Німеччини-2015/16 дортмундську "Боруссію" у серії післяматчевих пенальті 4: 3, "Баварія" в 17-й раз в історії стала володарем трофея.

Баварці зробили дубль в нинішньому сезоні, вигравши чемпіонство і Кубок. Що стосується "Боруссії", то дортмундці не можуть перемогти у фіналі цього турніру вже третій розіграш поспіль.

Нинішній трофей в Кубку Німеччини став для команди їх Мюнхена вже 17-м в історії. Всього в Німеччині відбулося вже 73 розіграшу турніру.

"Баварія" - "Боруссія" Д - 0:0. Пенальті - 4:3.

Пенальті: Кагава - 0:1. Відаль - 1: 1. Бендер - 1:1 (воротар). Левандовський - 2: 1. Папастатопулос - 2:1 (мимо). Кімміх - 2:1 (воротар). Обамеянг - 2:2. Мюллер - 3:2. Ройс - 3:3. Коста - 4:3.

"Баварія": Нойєр, Лам, Боатенг, Кіммі, Алаба, Дуглас Коста, Тіагу Алькантара, Відаль, Мюллер, Рібері (Коман, 108), Левандовський.

"Боруссія" Д: Бюркі, Хуммельс (Гинтер, 78), Папастатопулос, Бендер, Піщек, Вайгль, Кастро (Кагава, 106), Шмельцер (Ерік Дурм, 70), Мхітарян, Обамеянг, Ройс.

Попередження: Рібері, 39. Кастро, 39. Кіммі, 42. Відаль, 47. Хуммельс, 74. Папастатопулос, 99. Мюллер, 109.

Суддя: Фріц.

21 травня. Берлін. "Олімпіаштадіон".

Додамо, що матч проти "Боруссії" став останнім для Хосепа Гвардіоли на тренерському містку команди. Іспанець пропрацював в Мюнхені майже три роки, так і не зумівши взяти чемпіонський кубок в Лізі чемпіонів. Втім, він виграв з "Баварією" клубний чемпіонат світу, взяти Суперкубок УЄФА, а також відзначився трьома поспіль перемогами в чемпіонаті і двома Кубками.

Фото: twitter.com/FCBayernEN

Влітку Гвардіола очолить англійський "Манчестер Сіті". У свою чергу "Баварію" тренуватиме знаменитий італієць Карло Анчелотті.

Як повідомляв "Апостроф", 21 травня у Львові "Шахтар" обіграв "Зорю" у фіналі Кубка України і виграв трофей вдесяте.

Більше фінальному поєдинку в Німеччині читайте в матеріалі "Апострофа" - "Баварія" - "Боруссія" 0: 0, 4: 3. Хроніка фіналу Кубка Німеччини, відео моментів, онлайн