RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Динамо" удивило подписанием футболиста "Шахтера"

"Динамо" зробило перший трансфер в міжсезоння, несподівано для багатьох підписавши контракт з нападником "Шахтаря" Олександром Гладким.

Про це повідомляє офіційний сайт киян.

Автор двох забитих голів у недавньому фіналі Кубка України між "Зорею" та "Шахтарем" поставив підпис під трирічним договором. Додамо, що Гладкий став одним з небагатьох "гірників", які згодом наділи футболку "Динамо". На початку 1990-х по дорозі з Донецька до Києва пішов нинішній тренер динамівців Сергій Ребров, який згодом став зіркою українського футболу.

Крім "Шахтаря" за свою тривалу кар'єру 28-річний футболіст виступав за такі команди як ФК "Харків", "Металіст", "Дніпро", "Карпати".

У сезоні, що завершився, Гладкий в футболці "гірників" забив 7 голів і віддав 2 гольові передачі в 30 поєдинках. Останнім часом нападник втратив місце в основі "Шахтаря", програвши конкуренцію аргентинцеві Факундо Феррейрі і бразильцеві Едуарду. А з приходом в команду Євгена Селезньова його перспективи і зовсім стали туманними.

Додамо, що в "Динамо" Гладкому доведеться боротися за місце в складі з бразильцем Жуоніором Мораес (8 голів в нинішньому сезоні), поляком Лукашем Теодорчик і можливо з українцем Артемом Кравцем, який другу половину сезону провів в оренді в німецькому "Штутгарті" і швидше всього повернеться до Києва.

Як повідомляв "Апостроф", імені Гладкого не опинилось у списку викликаних на збір перед Євро-2016 гравців збірної України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: