RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Названі шанси України на перемогу в Євро-2016

Букмекери приймають ставки з показником 101 на перемогу збірної України у футбольному чемпіонаті Європи-2016.

Про це пише ЛІГА.net.

Видання наводить стартові букмекерські котирування на перемогу в майбутньому чемпіонаті, які пропонує одна з провідних букмекерських контор світу — William Hill.

Фаворитами передбачувано вважаються господарі турніру — французи і діючі чемпіони світу — збірна Німеччини. На їхню перемогу в турнірі букмекери приймають ставки с показником 4,0 та 4,5 відповідно. Аутсайдером Євро-2016 букмекери поки вважають збірну Албанії. У разі їхньої перемоги в чемпіонаті тi, хто поставив на дебютантів, отримають виграш за ставкою з коефіцієнтом 300,0.

Інфографіка liga.net

Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу стартує у Франції 10 червня. Битися за звання чемпіона будуть 24 збірні, в тому числі збірна України. У Франції українці будуть грати в групі С проти збірних Німеччини, Північної Ірландії та Польщі.

Як повідомляв "Апостроф", 22 травня в Києві на Михайлівській площі відбулася офіційна церемонія проводів збірної України на чемпіонат Європи, який відбудеться з 10 червня по 10 липня у Франції.

Перед чемпіонатом Європи-2016, який відбудеться у Франції з 10 червня по 10 липня, збірна України проведе два замість трьох тренувальних матчів.