RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Визначились представники України у другому колі Ролан Ґаррос

За результатами матчів першого кола тенісного турніру серії Великого шолома Ролан Ґаррос в столиці Франції визначилась кількість представників України в наступному раунді змагань: так, з п'яти чоловіків і жінок, які стартували у заліку, з боротьби вибуло троє, а свої виступи продовжать Катерина Бондаренко та Еліна Світоліна.

Бондаренко впевнено обіграла в першому колі дослідну італійку Роберту Вінчі 6:1, 6:3, а Світоліна розібралася з румункою Сораною Кирстею 6:1, 6:3.

У наступному раунді Відкритого чемпіонату Франції українки зіграють відповідно з Аннікою Бек з Німеччини і Тейлор Таусенд зі США. Бондаренко свій матч проведе вже 25 травня у вечірню сесію, Світоліна вийде на корт у четвер.

Додамо, що в першому колі завершили свої виступи Ілля Марченко (поступився представнику Домініканської республіки Віктору Естрельї 5:7, 4:6, 3:6), Марина Заневська (програла майбутній суперниці Бондаренко Бек 1:6, 2:6), а також Леся Цуренко (поступилася Каролін Гарсії 3:6, 5:7).

Додамо, що в минулому сезоні на Ролан Ґаррос була рекордна кількість українців - семеро. Однак у 2016-му через травму не зміг взяти участь у змаганнях Олександр Довгополов, а Сергій Стаховський відмовився від участі через те, що йому необхідно було проходити кваліфікацію, а він у цей момент проводив серію турнірів у Кореї.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні збірна України пробилася в змагання Другої світової групи Кубка Федерації. У плей-офф українки не впоралися з Аргентиною (4:0) і отримали єдину путівку на підвищення у класі.