RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Збірна України на Євро-2016: футболістам дали літературну пораду

Футболістам збірної України, які в ці дні готуються до чемпіонату Європи у Франції, порадили, які книги слід прочитати для підняття переможного настрою і командного духу.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів Сергій Василюк, вокаліст групи "Тінь Сонця", яка є виконавцем офіційної пісні збірної України на чемпіонаті Європи-2016 у Франції.

Щодо гарних книг, тут краще індивідуальний підхід, адже є, як на мене, багато доречних книжок, але перед їхнім прочитанням треба бути "в темі". Це і "Холодний Яр" Горліса-Горського, і "Іван Богун - полковник" Олександра Дмитрука. Звісно, це і твори Тараса Шевченка: "Сон", "І мертвим, і живим і ненародженим"... Це перше, що спадає на думку. А втім, певен, що кожен футболіст має свої джерела натхнення, тож хай вони і надалі надихають і дарують особливу окриленість нашим улюбленцям. А ще нехай наші хлопці відчують шалену енергетику любові, яка надходитиме для них з України! Разом і до кінця! До Перемоги!" - зазначив Василюк.

Нагадаємо, що збірна України в ці дні готується до старту Євро-2016 на італійському острові Сардинія. У розпорядженні тренерського штабу команди на чолі з Михайлом Фоменко - 26 футболістів, а також шестеро виконавців з резервного списку.

29 травня українці зіграють з Румунією в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" перевірить Албанія. На чемпіонаті Європи збірна України зіграє проти Німеччини (12 червня, Лілль), Північної Ірландії (16 червня, Ліон) і Польщі (21 червня, Марсель).

Повністю інтерв'ю Сергія Василюка читайте в матеріалі "Апострофа" - "У ДНР можуть вболівати за "Шахтар", але вважати зрадою гру за збірну України".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: