RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Румінія - Україна: де дивитись товариську гру збірної

29 травня в італійському Турині відбудеться перший з двох спарингів збірної України перед чемпіонатом Європи-2016: українці зустрінуться з Румунією, яка теж є учасником Євро.

Румунія - Україна

29 травня, неділя 19:30. Турин, стадіон "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналі "Україна"

Орієнтовний склад збірної України: Пятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Риболовля - Гармаш, Ротань - Ярмоленко, Коноплянка - Зозуля.

Футболісти збірної тренувалися з 22 травня на острові Сардинія. Там в одному з курортних містечок підопічні Михайла Фоменка прожили не тільки трудові будні, але і добре відпочили. Тому керівництво команди дозволило гравцям взяти з собою дружин і подруг і навіть дітей. Все відбувалося в теплій атмосфері, і судячи з усього, недавні конфлікти, які виникли в матчах Прем'єр-ліги між гравцями "Динамо" і "Шахтаря", а також "Зоря" і "Дніпра", дійсно залишилися позаду.

Тепер же, грою з Румунією почнеться справжня підготовка команди до європейської першості. У розпорядженні тренерського штабу є майже 30 гравців, частина з яких напевно відправляться додому після першого матчу з румунами.

Додамо, що з румунської збірної "синьо-жовті" зустрічалися 5 разів: тричі перемагали румуни, одного разу українці, а один раз була зафіксована нічия. В останній раз команди зіграли у Львові - рівно шість років тому. Тоді команда Мирона Маркевича зуміла домогтися позитивного результату - 3: 2. Відзначилися в складі українців Олександр Алієв, нинішній лідер команди Євген Коноплянка (тоді Женя лише починав свій зоряний шлях у великому футболі) і нинішній асистент головного тренера Андрій Шевченко.

3 червня українці зустрінуться із Албанією, а вже 12-го числа на них чекає перший матч на Євро-2016 - в Ліллі підопічні Михайла Фоменка зіграють проти діючих чемпіонів світу Німеччини. Далі "синьо-жовтих" чекає Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).