RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гравців збірної України порівняли з легендарними гумористами

Після товариського матчу з румунами 29 травня у Турині футболістів збірної України - воротаря Андрія П'ятова і захисника Ярослава Ракицького порівняли з легендарним радянським письменницьким тандемом Іллі Ільфа і Євгена Петрова.

Про це повідомляє dynamo.kiev.ua.

Подібну жартівливу оцінку діям гравців української команди дав румунський експерт Корнел Діну, який коментував поєдинок в Турині, що завершився перемогою "синьо-жовтих" 4:3.

"Україна набагато перевершувала Румунію. Вони добре повеселилися в матчі з нами. На щастя, українці подарували нам можливість забити два голи після того, як рахунок став 1:4. За такі дії в воротах і в обороні я б відправив Пятова і Ракицького грати в Ільфа і Петрова, а не в футбол ", - сказав Діну в ефірі телеканалу Dolce Sport.

Нагадаємо, українці пропустили на 23-й хвилині, однак за хвилину до свистка на перерву Роман Зозуля відновив рівновагу. Активне початок другого тайму призвело до того, що рахунок вже на 60-й хвилині став 4: 1 на користь "синьо-жовтих". Відзначилися Олександр Зінченко, який вийшов на заміну в другому таймі, Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко. Однак втримати значну перевагу підопічним Михайла Фоменка не вдалося: невдала гра Андрія П'ятова у воротах ледь не стала причиною швидкого камбека румунів. Втім, українці зібралися і перемоги не упустили.

Примітно, що Україна перервала 15-матчеву серію без поразок збірної Румунії. У свою чергу, українці перемогли з рахунком 4:3 вдруге в історії, повторивши результат матчу 13-річної давності проти Вірменії у відборі Євро-2004.

Наступний матч "синьо-жовті" проведуть 3 червня в Бергамо проти ще одного учасника Євро-2016 Албанії.

Як повідомляв "Апостроф", відомий агент В'ячеслав Заховайло після двох перемог збірної України 1:0 в товариських матчах проти Кіпру та Уельсу порівняв українських футболістів з ситими котами.