RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Євро-2016: лідер Польщи здивував висловлюванням про збірну України

Польський нападник, один з кращих бомбардирів німецької "Баварії" в нинішньому сезоні Роберт Левандовський зробив несподівану заяву щодо майбутнього суперника по груповому турніру Євро-2016 збірної України.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Німеччина - фаворит нашої групи, але і у нас є шанси. В українців дуже хороша команда, вони, мабуть, будуть фаворитами в нашій зустрічі. У відборі ми грали з командами на кшталт Північної Ірландії. Ми знаємо, як готуватися до цього матчу і що робити для перемоги. Наші цілі? Забивати голи, перемагати і пройти якомога далі ", - сказав Левандовський.

Нагадаємо, що збірна України зіграє з поляками заключний поєдинок у груповому турнірі - 21 червня в Марселі. До цього українці зустрінуться 12-го числа з Німеччиною в Ліллі, а протфів Північної Ірландії зіграють 16 червня в Ліоні.

В активі Левандовського в нинішньому сезоні в "Баварії" 42 голи в 51 матчі. Також він став одним з кращих бомбардирів відбору Євро-2016, забивши 13 голів в 10 іграх. Нагадаємо, що Польща зайняла друге місце в групі D, фінішувавши слідом за Німеччиною, з якою вона зіграє ще й у фінальній частині Євро.

Як повідомляв "Апостроф", 29 травня в товариському матчі збірна України обіграла Румунію 4:3.

За матеріалами dynamo.kiev.ua.