RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стало відомо, з ким "Шахтар" боротиметься за вихід до Ліги чемпіонів

Напередодні визначилися всі команди, які в сезоні 2016/17 будуть виступати в єврокубкових турнірах - Лізі чемпіонів і Лізі Європи. У тому числі стали відомі потенційні суперники "Шахтаря" з кваліфікації ЛЧ.

Про це повідомляє UA-Футбол.

Завдяки високому рейтингу, "гірники" будуть серед "сіяних". Таким чином, "Шахтарю" в суперники може дістатися одна з команд: "Монако" (Франція), "Стяуа" (Румунія), "Янг Бойз" (Швейцарія), ПАОК (Греція). П'ятими в компанії "несіяних" є віце-чемпіон Росії "Ростов", але з представником РФ українці швидше за все знову не зустрінуться згідно з рішеннями УЄФА.

Якщо "гірники" пройдуть свого суперника в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, то на вирішальній стадії вони точно не зустрінуться з такими сильними опонентами, як португальський "Порту" і англійський "Манчестер Сіті".

Додамо, що ще один представник України в Лізі чемпіонів, київське "Динамо", розпочне свої виступи в турнірі вже з основного раунду. Також слід зазначити, що в Лізі Європи від України виступлять "Олександрія" та "Ворскла" (почнуть з третього кваліфікаційного раунду), а також "Зоря" (зіграє вже з групового турніру).

Як повідомляв "Апостроф", напередодні стало відомо, що "Шахтар" очолив португальський фахівець Паулу Фонсека.