RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Євро-2016: у збірної України з'явився привід для оптимізму

Збірна України отримала гарну новину зі стану суперника з групового турніру Євро-2016: у команді Німеччини можлива втрата лідера і капітана, центрального півзахисника, чемпіона світу-2014 Бастіана Швайнштайгера, який ризикує пропустити стартовий поєдинок турніру з українцями 12 червня.

Про це повідомляє авторитетне видання Kicker.

Півзахисник "Манчестер Юнайтед", на рахунку якого 114 матчів за Німеччину, отримав травму ще по ходу сезону, проте все-таки прибув у розташування Бундестім, почавши підготовку до Євро-2016. Втім, навіть у тренерському штабі з обережністю говорять про терміни його відновлення.

"Швайні тренується з командою. Його фізична форма на дуже хорошому рівні. Щодо ігрових можливостей, то тут є ще над чим працювати", - повідомив помічник головного тренера Йоахіма Лева Маркус Зорг.

Як би там не було, але вже точно відомо, що 4 червня, коли німці зіграють з Угорщиною в товариському матчі, Швайні не буде в складі.

Нагадаємо, що збірна України зіграє проти Німеччини в Ліллі. Раніше українці 5 разів зустрічалися з німцями: тричі "синьо-жовті" зіграли з командою внічию, двічі поступилися. При цьому попередня зустріч завершилася мировою 3:3 - українці в спарингу перед домашнім Євро-2012 в Києві вели в рахунку 3:1, проте в підсумку, Німеччина зуміла уникнути поразки.

Як повідомляв "Апостроф", форвард збірної Польщі Роберт Левандовський здивував висловлюванням про Україну: за словами лідера "кадри", в очній зустрічі 21 червня в Марселі фаворитом протистояння будуть "синьо-жовті". Примітно, що Швайнштайгер і Левандовський деякий час були партнерами в німецькій "Баварії".

За матеріалами football.ua