RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Албанія - Україна: де дивитися товариську гру збірної

3 червня в італійському Бергамо збірна України проведе другий у рамках підготовки до Євро-2016 контрольний матч: суперником команди Михайла Фоменка стане один з учасників турніру Албанія.

П'ять днів тому збірна України феєрично обіграла Румунію 4:3 у товариському поєдинку, який відбувся в Турині. Тоді Михайлу Фоменку вдалося переглянути в ділі багатьох футболістів, що в підсумку вплинуло на його остаточний вибір заявки на турнір. Тепер тренерський штаб буде награвати зв'язки безпосередньо на чемпіонат Європи. Хоча навряд чи на поле вийдуть неперевірені бійці.

Албанія - Україна

3 червня, п'ятниця 21.30. Бергамо, стадіон "Атлеті Адзуррі д'Італія".

Пряма трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовний склад збірної України: П’ятов - Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Ротань, Гармаш - Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля.

Збірна Албанії пробилася на Євро-2016 через відбірковий турнір в групі І: албанці випередили Данію, але програли боротьбу за перше місце Португалії. Підопічні італійського тренера Джанні де Б'язі двічі зазнали поразки, здобули чотири перемоги і двічі зіграли внічию. При цьому в 8 матчах їм вдалося забити всього 10 голів.

Раніше українці зустрічалися з Албанією чотири рази: в рамках відбору на ЧС-1998 і ЧС-2006. Збірна України відсвяткувала три перемоги і один раз розійшлася з опонентом миром.

Як повідомляв "Апостроф", суперник збірної України по Євро-2016 Польща поступилася Нідерландам 1:2 у спарингу.