RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЗМІ пояснили, чому ветеран збірної України не поїде на Євро-2016

Причиною того, що ветеран збірної України, півзахисник Олег Гусєв залишився за бортом складу на Євро-2016, могла стати не фізична готовність гравця, а інші моменти - зокрема, поведінка футболіста.

Про це повідомляє видання UA-Футбол.

За інформацією ЗМІ, Гусєв трохи перебрав в "дідівщину" по відношенню до молодих футболістів "Шахтаря". Про це говорить джерело видання в збірній.

"Фізична форма Олега тренерів цілком задовольняла. Чи не витримав Фоменко того, що Гусєв під час тренувань і в побуті систематично придушував своїми словами і вчинками молодих гравців, що належать" Шахтарю ". Мова про Коваленко, Петряков і Малишеві. Щоб не було ризику розвалити колектив під час чемпіонату Європи, Гусєва до Франції вирішили не брати ", - зазначає джерело.

Нагадаємо, що відсутність Олега Гусєва в число 23-х стало однією з головних несподіванок періоду підготовки збірної до Євро-2016. На рахунку вінгера - майже 100 матчів за українську команду, а головне, Гусєв разом з Анатолієм Тимощуком упустив можливість стати другим футболістом, які пройшли всі головні турнірі в історії збірної України - ЧС-2006, Євро-2012 і Євро-2016. Також, нагадаємо, саме Олег став автором переможного пенальті в серії післяматчевих 11-метрових у 1/8 фіналу чемпіонату світу проти Швейцарії. Тоді українці обіграли суперника і вийшли в чвертьфінал.

Додамо, що найбільше представництво в збірній має "Шахтар" - сім футболістів. П'ятьох відправило в національну команду "Динамо".

Як повідомляв "Апостроф", президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв зробити гучну заяву у випадку, якщо збірна України невдало виступить на майбутньому Євро-2016.