RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Полтаві на футболі відбувся інцидент з пістолетом: опубліковано відео

У заключному поєдинку чемпіонату України в першій лізі між ФК "Полтава" і "Черкаським Дніпром" бійка між гостьовими фанатами і одним з керівників полтавчан, директором клубу Богданом Вінницьким ледь не завершилася стріляниною.

Відео інциденту викладено на Youtube-каналі місцевого телеканалу "Лтава".

Повідомляється, що епізод стався після того, як гості забили у ворота "Полтави" другий гол - на 81-й хвилині: Вінницький опинився на газоні після того, як спробував вступити в перепалку з ультрас. У підсумку, інцидент був вичерпаний, однак телевізійна камера, яка стежила за подальшими переміщеннями директора, вихопила момент, коли той кілька разів хапається за пістолет, захований за пазухою. Втім, по відео складно визначити, якого роду зброя була у Вінницького - вогнепальна або травматична.

Поєдинок, незважаючи на колотнечу, був продовжений і завершився сухою перемогою "Черкаського Дніпра" 2:0. Згідно з офіційним протоколом за матчем на стадіоні спостерігало 2000 глядачів. До слова, черкащани посіли друге місце в чемпіонаті і претендують на вихід у Прем'єр-лігу.

Як повідомляв "Апостроф", після матчу 1/2 фіналу Кубка України між луганською "Зорею" і дніпропетровським "Дніпром" 11 травня в Запоріжжі, зав'язалася бійка між нападником дніпрян Романом Зозулею і арбітром матчу Анатолієм Абдулою. У підсумку, Зозуля, а також його партнер Руслан Ротань отримали по півроку дискваліфікації.