RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Албанія - Україна: Коноплянка підірвав мережу патріотичним селфі

Автор одного з трьох забитих голів збірної України в спарингу проти Албанії 3 червня в італійському Берґамо Євген Коноплянка зробив Селфі на тлі сектора з українськими вболівальниками.

За ніч фото на сторінці Коно в Фейсбуці зібрало понад 5 тисяч лайків.

"Україно, всіх з перемогою", - підписав свій пост український футболіст.

Нагадаємо, українці обіграли Албанію 3:1, продовживши свою переможну серію до чотирьох поєдинків. Вже на 8-й хвилині Тарас Степаненко відгукнувся на передачу Коноплянки і відкрив рахунок. Втім, перевага "синьо-жовтих" було нетривалим - Армандо Садіку відновив рівновагу, скориставшись помилкою української оборони. Однак уже на самому початку другого тайму Андрій Ярмоленко добив м'яч у сітку після удару Романа Зозулі (дніпрянин отримав пас від все того ж Коноплянки). Ну а переможну крапку в поєдинку поставив Коноплянка - на 87-й хвилині.Раніше, 29 травня в Турині, українці обіграли Румунію 4:3. Коноплянка також відзначився в тому поєдинку.

Як повідомляв "Апостроф", футболісти збірної України зробили фото на тлі захопливих пейзажів швейцарських Альп, де команда проходить підготовчий збір до Євро-2016.

Більше про переможний поєдинок збірної України читайте в матеріалі "Апострофа": Албанія - Україна 1: 3. Хроніка товариського матчу, відео голів, онлайн