RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У збірній України розповіли про головне за тиждень до старту Євро-2016

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко після перемоги команди в заключному спарингу перед Євро-2016 над Албанією 3:1 розповів про найбільш важливі речі, які мають бути проробити його підопічним до старту чемпіонату.

Слова Фоменко подає прес-служба ФФУ.

"Контрольні ігри - важливі, але їх значення не варто переоцінювати. І настрій, і мотивація будуть зовсім іншими, коли почнеться фінальна частина. Будуть інші команди і буде інший футбол. Ми ведемо цілеспрямовану підготовку до фінальної частини, до початку якої залишається ще майже 10 днів. Дай Бог, щоб гравці не отримували травм. а то, що у них дуже багато бажання зіграти у фінальній частині - цього не віднімеш. Головне, щоб їм цим емоції допомагали, а не руйнували. Говорити зараз задоволені ми чи ні, ще рано. Відбулася фактично наша заключна контрольна гра, але шматок роботи ще належить зробити. Сьогодні щось виходило, щось - ні, не можна бути задоволеним усім. А ось те, що є бажання виконати поставлене завдання - це важливо. Не просто вийти на футбольне поле, а, перш за все дотриматися принципів побудови гри, які прищеплюються гравцям на тактичних заняттях", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, українці обіграли Албанію, продовживши свою переможну серію до чотирьох поєдинків. Вже на 8-й хвилині Тарас Степаненко відгукнувся на передачу Євгена Коноплянки та відкрив рахунок. Втім, перевага "синьо-жовтих" було нетривалим - Армандо Садіку відновив рівновагу, скориставшись помилкою української оборони. Однак уже на самому початку другого тайму Андрій Ярмоленко добив м'яч у сітку після удару Романа Зозулі. Ну а переможну крапку в поєдинку поставив Коноплянка - на 87-й хвилині.

Раніше українці здолали Румунію 4:3.

На Євро-2016 українська команда стартує 12 червня поєдинком проти Німеччини. 16-го числа підопічні Фоменка зіграють з Північною Ірландією, а 21-го - з Польщею.

Більше про переможний двобій збірної України читайте в матеріалі "Апострофа": Албанія - Україна 1:3. Хроніка товариського матчу, відео голів, онлайн

Як повідомляв "Апостроф", 4 червня в Гельзенкірхені збірна Німеччини в тренувальному матчі зустрінеться з Угорщиною. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу.