RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Євро-2016: українські журналісти відчули принади страйків у Франції

Українські журналісти Микола Васильков і Володимир Мула не зуміли вчасно дістатися до місця призначення у французькому Марселі, де збірна України 21 червня в рамках Євро-2016 зустрінеться з Польщею: представникам ЗМІ довелося провести ніч на вокзалі в Парижі.

Про це Мула написав на своїй сторінці у Facebook.

"Історія про те, як ми з Mykola Vas (Микола Васильков, -" Апостроф ") хотіли заощадити на проживанні в Парижі (сумнівна економія, але все ж) і взяли квитки на нічний поїзд до Марселю ... І все б було нічого, але у французів - страйки на залізниці. І вони класти хотіли на те, що хтось заздалегідь взяв квиток за 58 євро, хтось стрімголов летів з аеропорту д Голля на Аустерліц, щоб встигнути зайняти свого тапчана... Нєа... кукурікайте до 6 ранку! Адже саме тоді буде щастя - швидкісний експрес на Марсель, на який діятимуть наші квитки... А тепер - відкриваємо легесенько валізку, дістаємо кільку в томаті та насолоджуємося нічним Парижем!" - написав Мула.

Трохи пізніше журналіст додав пост, що обидва вдало прибули до міста на Середземному морі.

Нагадаємо, що ЧЄ 2016 стартує 10 червня. Збірна України свій перший матч проведе 12-го числа - в Ліллі українці зустрінуться з Німеччиною, а через чотири дні в Ліоні їх чекає Північна Ірландія. Заключний поєдинок "синьо-жовті", як вже зазначалося, зіграють з Польщею в Марселі. Також слід додати, що збірна України базуватиметься поблизу Марселя - в містечку Екс-де-Прованс.

Як повідомляв "Апостроф", Франція відреагувала на скандал з недопущенням українського фана на Євро-2016: за словами посла Франції в Україні Ізабель Дюмо, батьки 8-річного вболівальника Володимира Бобенчика, якому відмовили у візі, припустилися помилки в оформленні документів.